Logo

Χριστοφιλέας: «Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια»

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας στάθηκε στην προσπάθεια της Καλαμάτας απέναντι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Όσα είπε:

«Καταρχάς, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Κοιτάξαμε μια τόσο ποιοτική ομάδα στα μάτια. Είχαμε σχεδιάσει τακτικά το παιχνίδι πάρα πολύ καλά, αλλά η ατομική ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή έκανε τη διαφορά, όπως είδατε στη φάση του γκολ.

Αυτό δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια που κάναμε, τακτικά, ομαδικά και ατομικά. Στο τέλος προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό και να βάλουμε μπάλες στην περιοχή. Ίσως, αν λειτουργούσαμε καλύτερα στην ευκαιρία του Έρικ, να είχαμε πετύχει και ένα γκολ.

Ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι μια ομάδα με πολύ ποιότητα. Εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια. Εμείς πρέπει να κοιτάμε να κερδίζουμε και να παίρνουμε πράγματα από αυτά τα παιχνίδια. Δεν μας αρκεί μια καλή εμφάνιση σε κανένα παιχνίδι.

Φυσικά και είμαι λυπημένος. Όταν χάνουμε, ποτέ δεν είμαι χαρούμενος. Είπα στους παίκτες να μην ανησυχούν, γιατί η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Το αποδείξαμε και σήμερα και θα δουλέψουμε πολύ, με ένταση και ποιότητα, ώστε να φτάσουμε κι εμείς στο επίπεδο που μπορούμε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter